rick filosofeert

elitair, elegant, arrogant, sinds 14 mei 1977

Seizoenseinde in Amstelveen

Zelden hebben wij zo een gevulde competitie gehad als de eerste competitie van 2001. Gemiddeld waren er 13 borden bezet op onze clubavonden. Uiteindelijk won Ben de Beer de meeste partijen (9 van de 12). Reinier ‘Het Palindroom’ Broker wist de meeste klassen te stijgen. Als ondergetekende zijn 19 klassen zou stijgen zou zelfs hij ‘danneman’ worden. We hebben dan ook alle vertrouwen dat Reinier zo snel blijft stijgen

Op 26 juni werden de prijzen uitgedeeld. We sloten het jaar af met het traditionele ‘midzomernachtogenfeest’. Het eten werd dit jaar voor het eerst verzorgd door Roger. Sinds het begin van het Go-centrum was Paul onze vaste barman. Hij is nu iets nieuws begonnen. Namens de ‘Twee Ogen’ en iedereen die wel eens op een toernooi in Amstelveen is geweest wensen we hem veel succes op het tennispark van Overveen. Na het eten werd de avond besteed met allerlei rare go-varianten met een glaasje zomerse Bowl.

Roma wint de serie A!

Eindelijk, na 18 jaar


Urban

I wrote my master thesis about the Urban programme. This is a programme of the European Union to renew cities. The cases were Utrecht (Holland) and Salerno (Italy)

The Report (in PDF) Read More...