rick filosofeert

elitair, elegant, arrogant, sinds 14 mei 1977

Afscheid

En daar stond hij dan na vijf jaar, In een kring van gelijkgestemden Hij was niet meer de Primus inter pari, Doch kon weer opgaan in het plebs. Zal zijn nalatenschap aan het Go snel verdwijnen, Weggespoeld door liters bier?

Een nieuw pand, Rick beetje beroemd

Eindelijk CentreCourt binnen. Hip, zilver en groen Flex, Computers die niet werken, Flatscreens, Toolbox en Chaos. Uw reporter wist niet wat hij zag. Als dr. Klavan werd hij natuurlijk meteen op zijn mening gevraagd. Journalisten van EZ web namen hem op de foto Beduusd en slaperig had hij nog niet veel te melden. 'Er zit een prittstift in' was zijn niet geheel diepzinnige oneliner
centrecourt openingsdag

Koksmaatjes

Ondeugend gesproet zaten ze in de trein, Met een schort van hun provincie om. De broertjes schoven vrolijk aan. Het was weer carnaval. En net als een paar jaar geleden, gingen ze weer naar Oeteldonk.
Esther had de meeste Sjans, Of we nu in 't Pumpke, of de
Tweekeerbellen waren. Het adagium 'Zoenen is gaaf schelde door de rokerige zalen' Maar een plastic kikker, was het enige wat Rick zoende.

De Toiletjuffrouw en de Ghanese

Mooi was het feestje wel. Rustige techno, eerst leek het wel lounge, Maar Club Mono bleek zeker te kunnen boeien. Hanneke was mee, een echte Hanneke, springerig en enthousiast. Ze regelde een deal met de toiletjuffrouw € 10, hele avond iedereen.
De Toiletjuffrouw heette Dewi. Ze kwam van Bandoeng. En ze maakte onze held geheel verlegen. door op te merken 'U bent knappe man'
De sfeer was goed, Bleek bij het afteren in de Pijp Het mooiste dansmomentje hand Rick met Rebecca, Ghanezen hebben ritme Rick volgde houterig. Ze giechelde wat, Haar kapsel was onnavolgbaar.