rick filosofeert

elitair, elegant, arrogant, sinds 14 mei 1977

Interview

BBC Radio

I made it onto the BBC Radio. In their football-phone in on tuesday, they have a section for the Totalitarian league. Here they imagine what would happen if there were only 20 teams allowed in Britain. I made the case for AFC Ajax. Listen what happened.The original mail?
Read More...

Interview in Retro Gamer

Ik werd geïnterviewd door Retro Gamer. Hieronder een scan (klik erop voor een grotere versie)

IMG_0001

NM Magazine

Rick nam deel met collega Raymond Linssen aan de mini-conferentie rond het thema "MobiliteitsManagement en Netwerkmanagement, een goed huwelijk", waarvan het verslag in NM Magazine verscheen. Hier is het interview te vinden. Read More...

Interview in Monitor

Rick werd geïnterviewd voor Monitor, het innovatie- en duurzaamheidsblad van EZ

Het programma MobiliteitsManagement heeft door de jaren heen veel projecten ondersteund. Een goed voorbeeld van een project dat de gehele fase van gesubsidieerde proef tot zelfstandig functionerend product heeft doorlopen, is de OV-fiets.

Rick Lindeman, adviseur van het team Personenvervoer binnen SenterNovem weet er alles van; hij is sinds 2002 de contactpersoon voor dit project. “In 1999 is met steun van het programma Ketenmobiliteit, de voorloper van MobiliteitsManagement, een studie gedaan naar de mogelijkheden. Na een eerste proef in 2000 op drie stations is het project steeds verder uitgebreid. ProRail ontwikkelde het concept en Stichting OV-fiets voerde de organisatie uit.”


Read More...