Serious Innovation de Haarlem editie!

10/11/2014 Door Rick Lindeman

Wij faciliteren op 22 november op dit event voor het goede doel. Kom ook!

Op deze dag slaan creatieven, innovatoren en bedrijven de handen ineen voor Serious Request. Een dag die in het teken staat van innovatie, creatieve oplossingen en heel veel goeie ideeën.

Serious Innovation: Een interactief evenement waar je samen met andere experts, creatieve professionals en innovators in teams werkt aan oplossingen voor uitdagende vraagstukken van bedrijven en instellingen. De opbrengsten gaan naar de actie van 3FM Serious Request.

Houdt alles in de gaten via de Facebookpagina of het Twitterkanaal. Ben je al overtuigd, en wil je je inschrijven? Meld je dan snel aan op Eventbrite!

Heeft jouw organisatie een vraagstuk waar onze creatieve kanjers hun tanden in kunnen zetten? Klik dan hier om een ticket te bestellen!

Doneren door te innoveren!

Serious Innovation organiseert op 22 november een interactief evenement waar je samen met andere experts, creatieve professionals en innovators in teams werkt aan uitdagende vraagstukken van bedrijven en instellingen. De opbrengsten gaan naar de actie van 3FM Serious Request 2014.

Creatieve professionals doneren hun talent en kennis om een innovatievraag van een bedrijf of een instelling op te lossen. De bedrijven doneren in ruil hiervoor een bedrag aan Serious Request 2014. Door een mooie mix van professionals in een team te laten samenwerken, bedenken we nieuwe, onverwachte oplossingen voor bestaande vragen.

Op deze wijze brengen zakelijke en creatieve netwerken met elkaar in verbinding en werken we samen aan duurzame vernieuwing.

 

(Tekst geleend van organisator Strategiemakers)