Gratis ebook voor kerst!

22/12/2014 Door Rick Lindeman

Ook dit jaar brengen we weer een jaarboek uit met onze meest gelezen of gewaardeerde artikelen.

2014 was een bewogen jaar, dat mij workshops liet faciliteren in plekken als Krakow en Casablanca. Velen van jullie heb ik mogen ontmoeten op en met jullie mooie gesprekken mogen voeren. En we deden mee aan Serious Innovation. Hier probeerde we door de kracht van het faciliteren het Rode Kruis te helpen.

We beginnen 2015 met een vers logo, dat voor mij zowel de kracht van ideeën, creativiteit, duurzaamheid en groei uitstraalt.

Het thema van dit jaarboek is “onbewuste effecten”. Het was namelijk het jaar dat de overheid daar ineens meer oog voor leek te krijgen. En ook in Casablanca heeft de film nog altijd onbewuste effecten. Er is een nieuw Rick’s café!

Fijne kerst en een geweldig 2015!

U kan het boek downloaden door op deze button hieronder te drukken en de instructies op te volgen.