Nieuwe Privacy policy

24/05/2018 Door Rick Lindeman

Beste Klant, Vriend, Relatie,

Wij vinden jouw privacy heel belangrijk, daarom gaan we zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.

AVG wet
Om dit te blijven doen in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), hebben we onze privacy policy aangepast. We deden er al alles aan om jouw persoonsgegevens goed te beschermen en dat blijven we doen. Lees hier (PrivacyverklaringFA) de aangepaste policy en wat dit voor jou betekent.

De belangrijkste wijzigingen gaan over de rechten die je hebt aangaande je persoonsgegevens:

  • Recht op inzage
  • Recht op correctie
  • Recht om vergeten te worden
  • Recht op bezwaar
  • Recht op gegevensoverdracht

Eens of toch niet?
Als je het niet eens bent met de wijzigingen in de privacy policy neem contact op via het contactformulier, Indien je geen gebruik maakt van deze mogelijkheid en je gebruikt het Faciliteer Atelier vanaf 25 mei 2018 nog zoals altijd, dan is de gewijzigde policy vanaf dat moment automatisch van toepassing.

Warme Groet,

Rick Lindeman