Uitzicht bij Igluu

10/05/2012 Door Rick Lindeman

Grote voordeel, het uitzicht (foto door Laura Meerveld )

Gisteren was ik voor SMC030 #24 bij Igluu. Dit is net als Seats2Meet en Athlon Flex centre een flexibele werk omgeving. Apart bij de variant die hier gekozen is dat er een community is waar je lid van moet worden. Het idee is dat je meer banden hebt met de andere flex werkers, en daardoor nieuwe business ideeën worden gegeneerd. Voor ZZP’ers lijkt met dit een interessante variant.

Mooi is ook de locatie. Meer centrum oude stad dan het Janskerkhof is er bijna niet in Utrecht. Het uitzicht van het Dakterras is schitterend en heeft echt meerwaarde.  Ook sympathiek personeel en eigenaar die graag hun concept delen.

Voor workshops is de ruimte wat minder geschikt. Er zijn twee workshop ruimtes. Op de eerste was een wijnproeverij bezig. Ondanks de heerlijke geur die er hing, was de ruimte steriel en niet echt inspirerend. Boven was een grotere ruimte, maar voor meer mensen toch vooral in een theateropstelling te gebruiken. Bovendien waren er geen gordijnen.

Kortom leuke locatie, maar beetje beperkt voor workshops. Ook niet goed toegankelijk voor minder validen.