rick filosofeert

elitair, elegant, arrogant, sinds 14 mei 1977

Quinto

De Vijfde week van Maart zou aanstonds beginnen. Het was al weer het vijfde uur dat Rick van zijn geliefde gescheiden was. Over vijf minuten zou Jasper de zijne weer zien. Achteraf bleek dat het wel weer langer dan vijf uren zou duren, voordat de Huismarc zou scoren. En dus betraden ze de Quinto, het altaar van de vijfde. Als Karel de Vijfde overzag hij zijn rijk, maar meer dan vijf mooie vrouwen ontwaarde hij nog niet. Dus dronk hij maar vijf bier, Waarna hij nog wel met vijf vrouwen danste, voordat hij even voor vijven de huiselijke stede betrad.

Kampioen

Ajax had Heerenveen die dag al verslagen. Maar de helden kwamen voor een andere strijd tussen Mokum en Friesland. Het ging nu om een sport uit Canada. Heerenveen kwam op voorsprong. Maar Amsterdam won, en werd kampioen. Het bier bij Sjaak Zwart smaakte daarna goed. IJshockeyers konden best drinken. En Topper vond nog bijna liefde. Nu Ajax nog....

De Sauna

Er waren weinig mooie vrouwen helaas.
Rick hoefde zich dan ook niet druk te maken dat hij tè opgewonden werd.
Hoewel, die twee meisje helemaal begin. Poedeltje naakt.
En natuurlijk zijn eigen vriendin.
Hij ging zich heerlijk ontspannen.
De sinaasappelsauna
De kruiden tempel.
Zonnen in de de tuin.
en af en toe een glimp van een naakte vrouw.
Rick was gelukkig...

Rick en Celine kopen een Huis

Op een dag in januari 2002 besloten Rick en Celine dat ze samen gingen wonen. Utrecht bleek de enige keus die praktisch was. Inmiddels zijn ze rond gaan kijken. Op deze pagina wordt geupdate waneer er iets gebeurt..

Het eerste huis dat ze bekeken was een charmante arbeiderswoning uit 1910. Dit stond op het Intranet van het werk van Celine. Erg sfeervol en met ruimte voor de katten om rond te lopen. Nadelen: We moeten zelf een CV aan laten leggen (E 7000) en de badkamer lag op een rare plaats. Prijs Euro 136.000 kosten koper. 3 slaapkamers. Het werd aangeboden door walton.

In Lombok, de wijk waarover Rick zijn scriptie over heeft geschreven vonden ze een tweede huis om te bekijken. Deze wijk is snel populairder geworden. Het huis was sympathiek, jaren 30. Twee slaapkamers boven, tegenover een basisschool. E 159.000. Nadeel: Kleine badkamer, kunstof schrootjes.

Een ander huis leek zo fraai in de folders, maar de Narcisstraat 23 maakte zijn verwachtingen niet waar. We werden al begroet met de vraga van de makelaar of we handig waren. Het was het enige huis in de straat dat niet met stadsvernieuwiong had meegedaan. De vloer zakte in. Het zag er niet uit E 149.000


Dinsdag keken Rick en Celine naar een aantal huizen. Het was eigenlijk niets. Van oude huurhuizen tot smalle gangen.

Toen liepen ze langs een aantal huizen die ze eigenlijk pas vrijdag zouden bekijken. hier was het een komen en gaan van mogelijke kopers. Lombokstraat 32 was groot en had mooie kopjes als ornament, maar was duur, had geen CV en was raar ingericht.

Lombokstraat 50 was iets goedkoper, en was ook net gerenoveerd. Alleen het stucwerk kende wat rare scheuren, omdat het materiaal van het badkamerdak anders werkt als de muren.

en dus besloten Rick en Celine een bod te doen..........
Dit bod was een mooi bod volgens de makelaar. Toch was er ook een andere biedende partij. Of we ons bod nog wilden verhogen.

Dat deden Rick en Celine en dat bod werd geaccepteerd, achteraf was die verhoging helemaal niet nodig geweest.

Maar nu gaan Rick en Celine per 1 augustus hier samenwonen. Vrijdag zijn ze nog even terug geweest om foto's te maken. Volgende week volgt een technische keuring.

Lichtstedelijke verjaardag in de hoofdstad

De Limburger was eindelijk weer eens op een zaterdagavond in de hoofdstad. Om Celine te feliciteren met haar verjaardag en om een biertje te pakken met z'n oude studievrienden Rick, Dennis en Jasper. Cafe Terzijde bleek een ontspannen opening van de avond. Aan de lange tafel konden de laatste roddels rondgaan. Daarna was het tijd voor de Gieter, de plek waar de meerderheid toch enige historie had. Zoals Peggy, ook van de partij, die er alweer bijna anderhalf jaar geleden een Jasper ontmoette. Nu was ze wat moe, maakte het einde van de avond niet meer mee. Toch had ze het erg gezellig gevonden. De Limburger vond het jammer dat Peggy's vriendin Anne het pand verliet. Hij was duidelijk van haar gecharmeerd. Het feestvarken en haar Rick slopen er even later vandoor met een mooie kruimeldief om Jules&Sjimmy mee te plagen. Nadat de Gieter gesloten was, bleken Limburger en Twent als enigen nog over goede benen te beschikken. En dan rest er weinig meer dan een Cooldown-afterparty. De dure biertjes bleven goed vallen. In tegenstelling tot vorige keren, bleek de Limburger deze avond niet op (kermis)koersen uit. Een enkele Bastillevrouw moest licht anti-sjoege gegeven worden, tot vermaak van de Twent, die het allemaal wel prima vond. Tegen 6en hadden ook de twee DreilanderGiro-deelnemers hun bed gevonden.