rick filosofeert

elitair, elegant, arrogant, sinds 14 mei 1977

ALV gobond 1998

Vol goede moed togen de twee ridders der Go-wereld naar Traiectum, waar de algemeene ledenvergadering der niet-koninklijke nederlandsche go-bond (NKNGoB)zou plaats vinden. Na 'eenvoudig doch voedzaam' gedineerd te hebben in restaurant 'De Baas' (Waar ze vrijwilligers zoeken, iemand interesse?) namen ze de sneltram, die dit keer redelijk snel ging, naar de Vasco da Gama laan.
De Portugees zou zich in zijn graf hebben omgedraaid als hij zag wel een droevige omgeving men naar hem had vernoemd en, erger nog, welk een droevig gezelschap hier had verzameld.
Wij traden binnen en Ger Hanssen (KC) deed ons een A4tje toekomen waarop stond dat de Kascommissie haar goedkeuring aan het financieel jaarverslag onthield. Oops. Dit hadden wij eigenlijk al verwacht. Rob van Aurich besloot zich terug te trekken als penningmeester. er moeten binnen dat bestuur heel wat zware woorden zijn gevallen.
Op onze vraag of de 550 gulden vereniging begeleiding nog kregen,. bleken wij eerst alweer onbekend te zijn bij Van Aurich en Van Rongen (Wie zijn jullie, oh jullie zijn Amstelveen, Schande!), daarna nog eens moesten verdedigen waarom we die aangevraagd hadden (Nee Jan, dat is niet het vraag stuk hier, het gaat om of we de toegezegde som al overgemaakt hebben gekregen', Schande!). En toen kwam Van Aurich met de mededeling dat hij dat al lang had gedaan.. Wat bleek..hij had het vorige week gedaan! Jee!..nu nog dit jaar...

Naar buiten gekomen bleken Jasper en Astrid al op ons te wachten om de stad in te gaan. Astrid zorgde voor commotie omdat men niet had gerekend op een mooie blonde vrouw. Zelfs het gezicht van Van Aurich klaarde iets op...
De avond werd doorgebracht in de WooWoo..bier 2,-, mooie Mariska's en dronken Elsen..we misten alleen de nachttrein van 4.05, dus we zijn daar maar tot 4.30 gebleven. Uiteindelijk werd de eerste trein van 5.10 genomen. Jasper's avondretour bleek niet meer geldig, maar dat wisten bas en rick niet dus reed trein weg zonder Jsper, die is uiteindelijk een half uur later aangekomen.
Rick moest om 11u op de uni zijn maar werd gelukkig uit zijn bed gebeld dat Thissen pas om twee uur kon. Een ander lichtpuntje; André Engels was er niet!